Hírek

2015.05.18. 17:40

Indul a Vas Népe Taxi! - Olcsóbban utazhat velünk a megyében

Szombathely – Már járják Vas megye útjait a Vas Népe taxik, amelyekben előfizetőink kedvezményesen utazhatnak.

Vas Népe

Sokan jelezték a szerkesztőségünkben, hogy a hétvége óta Vas Népe feliratú autók járják Szombathely és a megyei útjait. Nem hirdetésről van szó: az egyik ismert városi taxitársaság kötött megállapodást lapunkkal, így ezentúl Vas Népe taxiként szállítják eddigi törzsközönségüket és új utasaikat. Utóbbiak várhatóan nagy számban kerülnek ki lapunk olvasói közül, hiszen a Vas Népe taxik tagjai lettek a megyekártya programnak, vagyis a Vas Népe előfizetői alacsonyabb tarifával közlekedhetnek. – Mi voltunk az elsők, akik annak idején bevezették a fix tarifát Szombathelyen. Ezt természetesen megtartjuk és ebből nyújtunk kedvezményt.

Szombathelyen a fix tarifa 950 forinttól indul, a megyekártyások, vagyis előfizetőink öt százalék kedvezményt kapnak. Az úgynevezett vidéki tarifákból, tehát a megyeszékhely határain túli célpontok fix díjaiból pedig tíz százalék kedvezményt kínál a taxi, vagyis itt még komolyabban lehet spórolni. – Éjszakai szórakozás esetén két város között már nem lehet akadály a taxizás ilyen áron, főleg ha több személyre eloszlik a költség – mond egy gyakori példát a taxitársaság vezetője.

Jelenleg 15 kocsi közlekedik a Vas Népe és a vaol.hu jellegzetes grafikájával és feliratával az oldalán. – Azért választottuk partnernek ezt a társaságot, mert barátságos, családias szolgáltatásuk megyeszerte ismert – mondja Mehlhoffer Tamás, a Vas Népe digitális főszerkesztője az együttműködésről.

– A megyei napilappal való együttműködés révén sokkal többen megismerhetik szolgáltatásainkat – teszi hozzá Verrasztó Zsolt. A cég gépkocsivezetői abban is közreműködnek, hogy a Vas Népe és a vaol.hu olvasói folyamatosan friss közlekedési híreket kapjanak majd Vas megye útjairól.

Vas Népe Taxit a 06 80 62 3000 telefonszámon lehet hívni, a vidéki tarifákról is itt lehet részletesen tájékozódniuk az utasoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!