Hírek

2015.07.18. 17:42

Kőszegi szexbotrány? Nem küldtek haza senkit a várszínházból

Kőszeg – Bejárta a magyar sajtót egy ismeretlen eredetű videofelvétel, amelyen két ismeretlen személy – egy férfi és egy nő - fényes nappal, fás-bokros területen, állítólag Kőszeg belterületén szereti egymást.

Vas Népe-információ

Rögtön akadtak olyan jelentkezők, akik azt is tudni vélik, hogy a szerelmeskedő pár a Kőszegi Várszínház társulatához tartozik.

A videofelvétel közzététele után az Összefogás Kőszegért Egyesület közleményt juttatott el a Magyar Távirati Irodához, amelyben felszólítják Pócza Zoltánt, a Kőszegi Várszínház igazgatóját, hogy „a kialakult botrányos helyzet miatt mondjon le vezetői tisztségéről”. Továbbá felkérik „az igazgató urat, hogy távolodjon el azon színészeitől, akik szerepeltek a városunkat érintő szexbotrányban”. Felröppent az a hír is, hogy a várszínház igazgatója a botrány után két színészt azonnal hazaküldött. Ez nem igaz: volt előadás pénteken, lesz ma (szombaton), sőt: vasárnap este is – a teljes társulattal a színpadon.

A sors iróniája, hogy ezúttal megint az élet utánozza az irodalmat és az színházat: a várszínházi bemutató, A falu rossza egyik fontos történetszála éppen azt mutatja meg, hogy a közösség köténye mögött sok minden elfér, de akit be akarnak sározni, azt besározzák – és ezzel nehéz megküzdeni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!