Hírek

2015.08.09. 06:50

Forró falunap: jégszívvel és rodeóval hűtötték a délutánt Vasszentmihályon

Vasszentmihály – Ettek, ittak, nevettek és énekeltek a forró falunapon. A kicsik ugrálóvárral és üdítővel, a nagyobbak rodeóbikával és sörrel hűtötték magukat.

Bakos Ágnes

Vörösboros marhapörkölt, csilis bab és pincepörkölt is készült a dolgos vasszentmihályi asszonyok jóvoltából. Császár István polgármester elmondta: közösen, a képviselő-testületi ülésen beszélték meg előre a menüt.

Az ebéd maradékát egész délután kóstolgatták a helyiek, de jól fogyott a vattacukor, az üdítő és a sör. Közben rengeteg zenés, énekes program szórakoztatta a sátor alatt összegyűlteket.

Demjén Ferenc dalával, a Jégszív című 1992-es klasszikussal hűtötte a 35 °C-os kánikulát Kokas Zsolti és énekelt Jandrasitsné Kutasi Alexandra gitárkíséretével két kislánya – óriási tapsot kaptak az apróságok.

Bohózatot adtak elő helyi fiatalemberek, A két koma és az anyós története elevenedett meg a színpadon, persze azt leszögezték az előadók, hogy minden hasonlóság a valósággal, csak a véletlen műve. Fellépett nagy sikerrel a jakabházi parasztzenekar is.

A gyerekek elektromos autókkal rótták a köröket és versenyeztek a fesztiválsátornál. A forró hangulatot fokozta a texasi prérit idéző népszerű rodeóbika a vasszentmihályi falunapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!