Hírek

2015.08.14. 16:26

Letelt az idő a pótfelvételizőknek

Szombathely - Lejárt a pótfelvételizők határideje is. Ez volt az utolsó esélyük azoknak, akik nem jutottak be egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.

Bajdó Bettina

Németh Péter, az Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi Egyetemi Tanulmányi Központjának a munkatársa elmondta, hogy az intézmény az összes normál eljárásban elindult képzésén hirdetett pótfelvételit.

Németh Péter a tájékoztatón. Fotó: Vincze Kornél

A jelentkezés határideje augusztus 10-e volt. A felvételi elbeszélgetéseket, valamint az alkalmassági és a gyakorlati vizsgákat, jövő héten augusztus 17-től 19-ig tartják a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi képzésein, erről a rövid határidő miatt e-mailben kapnak értesítést majd a jelentkezők. A vizsgák időpontjáról és helyszínéről szóló információk elérhetők lesznek az egyetemi központ honlapján is.

A pótfelvételi eljárás ponthatárainak megállapítása várhatóan augusztus 26-án lesz, ekkor dől el, hogy ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatot, valamint a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a felsőoktatási intézménytől kapják meg 2015. szeptember első napjaiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!