Hírek

2015.08.05. 11:29

Már csak pár napjuk maradt a pótfelvételizőknek

Szombathely - Már csak pár napjuk maradt azoknak, akik nem jutottak be egyetlen felsőoktatási intézménybe sem, de szeretnének továbbtanulni. A pótfelvételi jelentkezési határideje augusztus 10-e.

Bajdó Bettina

Németh Péter, a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi Egyetemi Tanulmányi Központjának a munkatársa elmondta, hogy az intézmény az összes normál eljárásban elindult képzésén hirdet pótfelvételit.  Most már csak azoknak a diákoknak a jelentkezése fogadható el, akik 2015-ben nem jelentkeztek, vagy egyetlen felsőoktatási intézménybe sem nyertek felvételt. Hangsúlyozta, hogy a felvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy képzésre lehet jelentkezni. Fontos információ, hogy valamennyi képzési szinten kizárólag költségtérítéses formára lehet beadni a jelentkezést.

A jelentkezés határideje augusztus 10-e. A felvételi elbeszélgetéseket, valamint az alkalmassági és a gyakorlati vizsgákat augusztus 17-étől 19-éig tartják a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi képzésein, erről a rövid határidő miatt e-mailben kapnak értesítést a jelentkezők. A vizsgák időpontjáról és helyszínéről szóló információk elérhetők lesznek az egyetemi központ honlapján is. A hagyományaiknak megfelelően idén nyáron is a Felvételi ponton állnak a hallgatók rendelkezésére. Az „A" épület földszintjén kollégáik a jelentkezési határidőig hétköznaponként 9-től 13 óráig személyesen segítik az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!