Hírek

2015.09.15. 15:59

700 ezer forint a szívbeteg lánynak – Azonnal segített a körmendi Lions Club

Körmend – A Vas Népéből értesültek László Szilvia betegségéről és azonnal a fiatal lány mellé álltak a Lions Club Körmend tagjai.

Bakos Ágnes

Szívátültetésre vár László Szilvia – a hírre több civil szervezet, egyesület is felfigyelt és igyekeztek a körmendi lány mellé állni, hogy segítsék. Nem olcsó Szilvia gyógyulása, és majd az új szívvel a mindennapokhoz is szüksége lesz támogatásra, például megfelelő steril lakókörnyezetre.

A segítők sorába állt a Lions Club Körmend is – nem is kevés pénzzel, tudtuk meg Soós István klubtagtól.

– A szeptemberi klubösszejövetelen beszéltük meg, hogy pénzt gyűjtünk, miután olvastunk Szilviáról és az édesanyja eljuttatta hozzánk a támogatásról szóló felhívást. A klubtagok azonnal összeraktak 300 ezer forintot, és ehhez jöttek még az egyéni felajánlások – sorolta Soós István.

A képen: Babati Zoltán, László Szilvia, Soós István, Hadnagy Géza. Fotó: Szendi Péter

– Babati Zoltán helyi vállalkozó 150 ezer forintot, Hadnagy Géza klubtagunk 100 ezer forintot adott, rajtuk kívül pedig egy másik körmendi vállalkozó, Dobos János is 150 ezer forintot adott a gyűjtésbe, pedig ő nem is tagja a klubnak – összesítette Soós István.

Szívhez szóló levelet is írtak Szilviának a lionsosok, azt írták, hogy a körmendiek együtt éreznek a gyógyuló lánnyal, és nagyon sok akaraterőt kívánnak neki. Nincs egyedül, bár ez a harc az övé – írták a klubtagok.

Ahogy a városban mindenki, úgy a Lions Club Körmend tagjai is várják a jó híreket Szilviáról, a gyógyulásáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!