Hírek

2015.09.09. 13:13

Dandártábornok lett a szombathelyi börtönparancsnok

Áder János köztársasági elnök - belügyminiszteri előterjesztésre - kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül a Büntetés-végrehajtási Szervezet Napja, szeptember 8-a alkalmából büntetés-végrehajtási dandártábornokká nevezte ki Tóth Tamás Tibort, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokát.

Pintér Sándor belügyminiszter - ugyancsak a büntetés-végrehajtási szervezet napja alkalmából - büntetés-végrehajtási tanácsosi címet adományozott Bódizs Tibor őrnagynak, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet osztályvezető-helyettesének.

Adorján-nap alkalmából, a Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett „Ezüst" fokozata elismerésben részesült Dobos Róbert c. bv. őrnagy, a Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett „Bronz" fokozatát pedig a szintén a szombathelyi börtönben szolgálatot teljesítő Gaál Tibor bv. őrnagy vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!