Hírek

2015.09.16. 06:11

Vas megye átkelőinél még nincs ellenőrzés (frissítve)

Körkép – Hivatalosan kedd éjféltől határellenőrzést vezetett be Ausztria egyes határszakaszain. Fokozatosan állítják vissza az ellenőrzést - közölte az osztrák belügyminisztérium.

Bakos Ágnes

Hegyeshalom és Kópháza térségében torlódásokra számíthatnak a közlekedők – jelentette szerda reggel a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az osztrák hatóságok szeptember 16-án 7 órától a hegyeshalmi, valamint a kópházi határátkelési pontnál hajtanak végre határellenőrzést – ezért várható torlódás.

Vas megye átkelőiről egyelőre nincs hír ellenőrzésről - a szerda reggeli jelentés szerint.

08:40 - Egy osztrák rendőr Bucsunál – egyelőre ennyi a határellenőrzés

Egy osztrák rendőr ellenőrzi szúrópróba szerűen az autósokat a bucsui határátkelőnél, osztrák oldalon – egyelőre ennyi a szerda reggelre életbe lépett osztrák határellenőrzés, ami Vas megyét illeti.

Dr. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: nincs fennakadás, nincs torlódás.

Hozzátette: a 89-es főúton zajló útépítési munkák okoznak legfeljebb torlódást. A közútkezelő hivatalos tájékoztatása szerint útkarbantartási munkákat végeznek ma is a 89-es főúton, Szombathelytől a határig.

Torlódásra készül már a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Hegyeshalom és Kópháza térségében. Az osztrák hatóságok szeptember 16-án 7 órától a hegyeshalmi, valamint a kópházi határátkelési pontnál hajtanak végre határellenőrzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!