Hírek

2015.10.16. 15:20

Egy hét múlva csokifesztivál

Szombathely – A jövő szombaton csokiáradattal és legókiállítással várjuk a látogatókat a felújított Sportházban.

Ki ne szeretné a csokit? Finom, édes, nincs korhatárhoz kötve és elég belőle egy egészen kicsi is néhány percnyi boldogsághoz. A Szombathelyi Csokoládé Napokon lesz belőle bőven. Nem lesz nehéz megtalálni a hozzánk leginkább illő csokit. Lesz mindenféle gyógynövényekkel ízesített táblás csoki, vagy egzotikus gyümölcsökkel, sörrel esetleg más alkohollal töltött bonbon, szívet-lelket melengető forró csoki és izgalmas pralinéválogatás. De mitől lesz igazán családi a program? A sok-sok apróknak szóló játék és program miatt. A Sütöde és a „Csokigyár" kicsiknek, nagyoknak jó móka. A saját készítésű sütemények, csokidekorációk azonnal fogyaszthatók (ha nincs más terve az alkotónak).

A legkisebbeket bébi játszó és hempergő, a nagyobbakat körhinta és képességfejlesztő játékok várják, na és az Agora Művelődési és Sportház emeletét megtöltő LEGO kiállításról sem szabad elfelejtkeznünk. A több ezer kockából megépített „világok" a működő és kipróbálható óriás LEGO daru biztosan nem csak az ifjú vendégek szívét dobogtatja meg.

A Szombathelyi Csokoládé Napok helyszíne és ideje: Agora Művelődési és Sportház 2015. október 24-25. 9.00-18.00 óráig

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!