Hírek

2015.10.27. 12:07

Gyermekmosoly 2015 jelentkezés (Vas megye)

A Vas Népe és a vaol.hu ismét meghirdeti a Gyermekmosoly-pályázatot.

Mivel jól tudjuk, minden szülő számára saját csemetéje a legszebb a világon, idén is játékra hívjuk az édesanyákat, édesapákat, nagyszülőket. Azok jelentkezését várjuk, akik úgy gondolják, gyermekük, unokájuk sikerrel vehet részt a fotópályázatunkon. Kizárólag olyan, jó minőségű, legalább 300 kB méretű fényképeket fogadunk el, amelyeken a gyermek egyedül, közelről látható. Mivel gyermekmosoly-pályázatról van szó, csak azokat a képeket tudjuk nevezésként elfogadni, amelyeken valóban mosolyog a gyermek. Kérjük azt is, hogy ikrek esetében a gyermekeket külön-külön nevezzék!

A fotókat és a szükséges adatokat november 14-én reggel 9 óráig várjuk.

A beérkezett fényképek közül hetvenötöt választ ki a zsűri, ezeket az újságban hármasával, a vaol.hu oldalon pedig együtt közöljük. A fotókra az újságban megjelenő szavazószelvényeken és a vaol.hu oldalon lehet majd voksolni december 2-ig. A leadott voksokat összesítjük, így alakul ki a végeredmény. Az első három helyezett és a különdíjas értékes ajándékban részesül, a győztes pedig elnyeri a 2015 legbájosabb gyermekmosolya címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!