Hírek

2015.10.28. 16:04

Hende Csaba a Vas megyei Fidesz új elnöke

Egységes és eredményes a Vas Megyei Fidesz - a párt múlt csütörtöki, megyei választmányi ülésén ezt hangsúlyozták.

A hagyományos tisztújító rendezvényen megköszönték a leköszönő Kovács Ferenc munkáját, aki a Vas Megyei Közgyűlés és a Vas megyei Fidesz elnökeként szolgálta a térség lakóit. Kovács Ferencet diplomáciai feladatai külföldre szólították, ezért döntött úgy, hogy idén nem kíván indulni a vezetői tisztségért.

Leköszönő levelében Kovács Ferenc megköszönte mindazok támogatását, akik hozzásegítették ahhoz, hogy több mint 21 éven keresztül a Fidesz Vas megyei elnöke legyen.

- Tisztelettel bejelentem, hogy külszolgálati, munkaköröm miatt ezt a feladatot a jövőben nem tudom vállalni. Büszke vagyok azokra az eredményekre, amelyeket megyei szinten,az országgyűlési és az önkormányzati választásokon, ebben az időszakban elértünk. Különösen arra, hogy Básthy Tamás és V. Németh Zsolt barátaim közreműködésével az országban először Vas megyében jött létre a polgári együttműködés –írja Kovács Ferenc.

- A választmány dr. Hende Csabát, Szombathely országgyűlési képviselőjét választotta a Fidesz Vas Megyei Szervezetének elnökévé, míg az alelnöki feladatok ellátásával Ágh Péter és V. Németh Zsolt országgyűlési képviselőket bízták meg- közölte Gagyi Levente, a Vas megyei Fidesz szóvivője.

A kormánypárt megyei döntéshozó testülete egyhangúan szavazott bizalmat a jelölteknek. Az ülésen arról is döntöttek, hogy az Országos Választmányba Illés Károlyt, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármesterét, Máhr Tivadart, Sárvár város alpolgármesterét és Marton Ferenc megyei közgyűlési alelnököt delegálják.

Dr. Hende Csaba, a szervezet frissen megválasztott elnöke kijelentette, a jövőben a tagság felhatalmazásával azon fog dolgozni, hogy még sikeresebb legyen a Vas megyei szervezet.

- Számos fontos feladat áll előttünk, többek között a következő Európai Uniós ciklus fejlesztési forrásainak hatékony felhasználása, a bevándorlási kérdés hatékony megoldása és Vas megye közbiztonságának fenntartása – mondta el megválasztását követően Hende Csaba, kiemelve, hogy máris elkezdődött a munka, több falu polgármesterével egyeztettek közösen a jövőbeni fejlesztési lehetőségekről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!