Hírek

2016.02.10. 10:21

Árokba sodródott egy személykocsi Vámoscsaládnál (frissítve)

Forgalomkorlátozásra kell számítani a 86-os úton.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A rendelkezésre álló információk szerint árokba sodródott egy személygépkocsi a 86-os számú főútvonal 109-es kilométerszelvényénél, Vasegerszeg és Vámoscsalád között 2016. február 10-én, szerdán délelőtt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére 10 óra 55 perctől félpályás forgalomkorlátozás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint a főútról letért és árokba borult egy gépkocsi Vámoscsaládnál. A 86-os főút Vas megyei szakaszán egy gépkocsi az útról letért és árokba borult.

A répcelaki önkormányzati tűzoltók vonultak a balesethez, ahol már tart a helyszínelés, ezt követően áramtalanítják a járművet. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállítják. A műszaki mentés végéig a 86-os főúton Vasegerszeg és Vámoscsalád között félpályás lezárás mellett halad a forgalom.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint 13 óra után befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 86-os számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!