Hírek

2016.02.19. 08:34

Játssz, és nyerj százezer forintot! - A Ladik-vetélkedőre 7. és 8. osztályos diákok jelentkezését várjuk

Szombathely - Százezer forint a fődíja a PLT általános iskolásoknak meghirdetett médiaismereti vetélkedőjének.

Nagy Ildikó

A mai Vas Népe 8. oldalán is megtalálható az a totó, amelynek kitöltésével és beküldésével nevezhetnek a csapatok a vetélkedőre. A résztvevőknek - ahogy eddig - az idén is négy fordulóban kell számot adniuk médiával kapcsolatos ismereteikről.

A kitöltött totót március 13-áig kell beküldeni a Vas Népe Szerkesztőségébe, a 9700 Szombathely, Széll Kálmán utca 40. címre. Akik helyes válaszokat jelöltek meg, automatikusan megkapják a második forduló feladatait, amelyeket március 31-éig kell majd visszaküldeni a szerkesztőségbe. Április első napjaiban pedig kiderül, hogy melyik az az öt legjobban teljesítő csapat, amelyik meghívást kap a megyei döntőre, amit április végén rendezünk meg Szombathelyen.

A legjobb Vas megyei csapat pedig csomagolhat, hiszen Kislődön, a Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban május közepén rendezzük meg a régiós döntőt, ahol a vasiak Fejér, Veszprém és Zala megyei társaikkal versengenek majd a fődíjért, ami nem kevesebb, mint százezer forint.
Megéri hát Ladikba szállni, ezért arra buzdítjuk a Vas megyei általános iskolák 7. és 8. osztályos diákjait, hogy ötfős csapatokat alkotva szálljanak vízre velünk.  Töltsék ki a totót,  küldjék vissza a jelentkezési  lappal együtt, közben pedig lapozgassák és olvasgassák szorgalmasan és figyelmesen a Vas Népét, hiszen a verseny fordulói során a lappal, a lapkészítéssel kapcsolatos feladatokat kell majd megoldaniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!