Hírek

2016.04.04. 13:47

Ki látta a balesetet? Szemtanúkat keres a szombathelyi rendőrség

Két baleset ügyében kéri a lakosság segítségét a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az egyik eset még február 19-én történt. Ebben az esetben a Szombathelyi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást V. Gáborral szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint február 19-én 21 óra 15 perc körüli időben V. Gábor a személygépkocsijával Szombathelyen, a Rákóczi Ferenc utcából jobbra kis ívben, a Légszeszgyár utcába történő bekanyarodása során ismeretlen körülmények között ütközött az ott közlekedő kerékpáros személlyel. Az ütközést követően a kerékpáros az úttestre esett, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A másik baleset március 9-én történt, ebben az ügyben ismeretlen tettes ellen folyik eljárás.

A rendelkezésre álló adatok szerint március 9-én 9 óra 30 perc körüli időben ismeretlen személy egy sötét színű személygépkocsival közlekedett Táplánszentkereszten, ahol a Malom utcából megállás nélkül a 87-es főútra hajtott. Ekkor összeütközött az ott közlekedő személyautóval, amely a vízelvezető árokba csapódott. A balesetet okozó ismeretlen személy ezután adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki valamelyik balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!