Hírek

2016.04.13. 18:40

Szakmai nap, neves vendégekkel

Szombathely - A Nyugat-magyarországi Egyetem Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar Sporttudományi Intézete szerdán rendezte immár hagyományos sporttudományi szakmai napját.

Pum András

A tematikus szakmai rendezvény programjai ezúttal a labdarúgás köré szerveződtek, számos híres játékos, edző tért vissza az alma materbe, de voltak országosan elismert labdarúgással foglalkozó szakemberek is a meghívottak között. Az egésznapos programot Dr. Németh István NYME rektorhelyettes és Dr. Polgár Tibor, a Sporttudományi Intézet igazgatója nyitotta meg. Napközben előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket hallhatott a nagyszámú érdeklődő. A vendégek között volt Bakos Roland, az MLSZ Vas megyei szakmai igazgatója, Gaál László testnevelő, Holanek Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott erőnléti edzője, Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője, Schimmer Szabolcs, Király Gábor és Halmosi Péter, a zöld-fehérek játékosai, Artner Tamás, az Ajka trénere, Molnár Balázs és Preisinger Sándor, a Haladás korábbi futballistái.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!