Hírek

2016.05.18. 18:45

Óriási tétje van a népszavazásnak - Prof. dr. Csókay András a Nádasdy-vár dísztermében beszélt

Sárvár - Óriási tétje van a betelepítési kvóta elleni népszavazásnak - hangsúlyozta prof. dr. Csókay András a Nádasdy-vár dísztermében.

Cseszkó Tamás

Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője alapította az Észak-Vas megyei Polgári Estéket, mely rendezvényeken mindig a választókerület más-más településén vitatják meg az aktuális kérdéseket neves előadók segítségével. Ezúttal prof. dr. Csókay András idegsebész tartott előadást Sárváron Modern kori népvándorlás címmel. A megjelenteket az est házigazdája, Máhr Tivadar alpolgármester köszöntötte.

Máhr Tivadar és prof. dr. Csókay András a Nádasdy-várban. Fotó: Ohr Tibor

A professzor szerint nagyon fontos az együttgondolkodás, fontos értelmezni a körülöttünk zajló eseményeket, hiszen a híradások gyakran eltorzítják a valóságot.

- Ezért is van óriási tétje a betelepítési kvóta elleni népszavazásnak, hiszen fontos, hogy mi, magyarok kinyilvánítsuk, továbbra is békés és biztonságos országban szeretnénk élni - húzta alá a professzor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!