Hírek

2016.06.15. 18:54

A MoMa kakukktojás? - Szombathelyen járt Bokros Lajos

Szombathely - A Modern Magyarország Mozgalom országjáró körútjának legutóbbi állomása a vasi megyeszékhely volt. Bokros Lajos, a párt elnöke tájékoztatta az érdeklődőket.

Simán Klára

Az ország felemelkedésének programjáról tartott előadást az érdeklődőknek délután Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke. A párt országjáró körútjának szombathelyi állomásán részt vett Májer László, a MoMa nyugat-dunántúli régióvezetője is.

Bokros Lajos, a MoMa elnöke szórólapokat is osztott az érdeklődőknek Fotó: Simán Klára

- Több szempontból is kakukktojás vagyunk; például ez az egyetlen párt, amely egyszerre európai és nemzeti, ráadásul nem populista - hangsúlyozta Bokros Lajos. Az elnök hozzátette, hogy a MoMa valamennyi vezetőjének és tagjának civil állása is van, ami mellett szabadidejében tevékenykedik a célok elérése érdekében. Ami a morális oldalt illeti, az elnök hangsúlyozta a párt és a párttagok becsületességét: nem tévesztik meg az embereket. Bokros Lajos a legfontosabb dolgok között sorolta fel, hogy a leszakadás helyett a felzárkózásra helyezik a hangsúlyt: az országnak munkahelyekre, beruházásokra és gazdasági növekedésre van szüksége - ehhez pedig stabil, kiszámítható gazdaságpolitika kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!