Hírek

2016.06.30. 07:03

Anya, csak mosolyogj! - Vizsgafilmben szerepel Erdélyi Rolika

Hét perc tömény szeretet: sok-sok mosolygás, a végén egy kis sírás: erre számítson, aki végignézi a Színház és Filmművészeti Egyetemre járó Hernandez Franco Vivien vizsgafilmjét. Erdélyi Rolika-rajongóknak kötelező, mindenki másnak ajánlott!

Nagy Ildikó

A Máté Krisztina és Pistyor Veronika osztályában televíziós műsorkészítést tanuló egyetemista az Erdélyi család egy napját dokumentálta: elkísérte őket a gyógytornászhoz, filmezte a meseolvasást, az esti fürdetést, és szerencsére ott volt akkor is, amikor Rolika a parkban, biciklizés közben megszólított egy kislányt, aki, mit ad Isten, pont annyi éves, mint ő.

Anya, csak mosolyogj! -  A filmből megtudjuk azt is, hogy a sok-sok betegségen és műtéten átesett, hihetetlen akaraterővel bíró Rolika mindig így biztatja az anyukáját.

És tényleg: ebben a filmben a megpróbáltatások ellenére is mindenki mosolyog. Legfeljebb az anyuka, Andi szeme csillog egy kicsit gyanúsan, amikor Rolika az esti, elalvás előtti masszírozás közben belekezd a versbe:  „Elmesélem egy szép napon, hogy szeretlek téged, ahogyan a barna mackók szeretik a mézet. Igen, drága jó anyácskám, úgy szeretlek téged." Íme a legnagyobb hősről szóló vizsgafilm

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!