Hírek

2016.06.08. 16:09

Új hintát kapott a csákánydoroszlói autista fiú - A tekézőben gyűlt össze a pénz

Csákánydoroszló - Kényelmes és stabil: büszkén mutatta az új hintáját Kolosits Martin. Adományokból gyűlt össze a pénz.

Bakos Ágnes

A speciális kerékpár után egy hintát kapott a csákánydoroszlói autista fiú. Kolosits Martin volt az első kedvezményezettje a csákánydoroszlói alpolgármester, Farkas Béla „varázslatos cipősdoboz" akciójának. Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk: a csákánydoroszlóiakat nem hagyta hidegen a fiú kívánsága, és összegyűlt a pénz az áhított háromkerekű kerékpárra. Óriási volt az öröm és most is alig győzött hálálkodni Martin édesanyja: - Azt mindenképpen írja le, hogy nagyon köszönjük! Mindenkinek, aki segített.

Most 35 ezer forint volt a dobozban, amely, úgy tűnik, önmagában is csodára képes. Pár hétig a csákánydoroszlói tekézőben volt a doboz, ott dolgozik Martin édesapja. Gyűlt a pénz - hinta lett belőle. Kérdeztem, marad a doboz? Lehet még „tölteni"? Csak szerényen mondták, most otthon van, hiszen meglett a hinta ára. Pedig lenne még helye a pár ezer forintoknak, például egy trambulinra költenék, amely segítene fejleszteni Martint. Vagy ételre, ugyanis a fiú tojás- és tejérzékeny, az anyukája lisztérzékeny. De szerdán csak az volt a fontos: Martin hintázik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!