Hírek

2016.07.17. 09:04

Csodás szépségek és Seregélyháza - zsúfolt falunapon jártunk!

Gyöngyösfalu - Leopárddal és pillangóval is találkoztunk a lufivirágok között a falunapon - a rossz idő miatt ugyan a sportközpontban zajlott az arcfestés és a lufihajtogatás, sőt még a felfújható légvár is beköltözött a bordásfalak közé, de így is tömve volt a terep.

Simán Klára

A falunap minden évben több száz embert mozgat meg, és milliós nagyságrendű összegbe kerül a településnek - tudtuk meg Kiss Tibor polgármestertől. A község részei - Kispöse, Nagypöse, Seregélyháza, Ludad és Faksz - sportversenyen vettek részt, kispályás focival, szatyorhajítással. Tavaly Faksz, idén Seregélyháza nyerte el a vándorkupát.

A szeles, esős időjárás miatt csupán egyetlen programot (a buboréktündér produkcióját) kellett törölni, a rendezvénysátorban gördülékenyen zajlott a többi műsor: hallhattuk a Szent Márton Kórus előadását, a kőszegi Dance Jam pedig elvarázsolta a közönséget. A falunapot a Stand Art Band, a Postás Józsi és az Unikum együttes zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!