Hírek

2016.09.24. 12:03

Ki látta a pénteki balesetet okozó BMW-t?

Megállás nélkül elhajtott a helyszínről az a feltehetően X6-os BMW, amelyik balesetet okozott tegnap délután Egervár után. Szemtanúk jelentkezését várjuk!

Budai Dávid

A legnagyobb közösségi oldalon bukkantunk rá arra a bejegyzésre, amelyben egy pénteki baleset okozóját keresik. A bejegyzés írójának párja, tegnap délután négy óra előtt húsz perccel szenvedett balesetet Egervár után. „Mikor Egervárról kiért, nekiállt őt előzni egy ezüstszínű Mitsubishi személyautó, melyet egy harmadik autó, állítólag egy sötét színű X-osztályú BMW terepjáró nekilökött a párom autójának. Mindkettő autó megpördült és a mi autónk fejtetőn állt meg az árokban. A BMW (X6-os talán) N-el kezdődő rendszámmal megállás nélkül elhajtott.” Úgy tudjuk, a körülményekhez képest mindenki jól van. Az viszont nincsen jól, hogy a baleset okozója megállás nélkül elhajtott. Ezért arra kérjük olvasóinkat, hogyha látták az autót, vagy bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!