Hírek

2016.09.30. 14:54

Országra szóló szülinapi köszöntő - két vasi katasztrófavédőt ajándékoztak meg

Budapest, Szombathely– Kerek születésnapot ünneplő tűzoltókat és katasztrófavédőket, köztük két vasit köszöntöttek az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon. Vas megyéből belügyminiszteri ajándéktárgyat kapott Kemenes Péter humán szolgálatvezető, főigazgatói ajándékot pedig Farkas János iparbiztonsági főfelügyelő. Ötven évesek lettek mindketten.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A szeptember 29-ei állománygyűlés keretében a kerek évfordulós születésnapjukat ünneplőket, köztük két Vas megyei kollégát is köszöntöttek a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

Szeptember 29-én dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízott főigazgatója köszöntötte azokat a kollégákat, akik a közelmúltban ünnepelték, illetve a következő napokban fogják ünnepelni kerek évfordulós születésnapjukat.

A rendezvény keretében belügyminiszteri elismerések átadására is sor került. Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere ötvenedik születésnapja alkalmából emléktárgyat adományozott Kemenes Péter tűzoltó ezredesnek, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság humán szolgálatvezetőjének. A miniszterit a főigazgatói elismerések átadása követte. Az országos katasztrófavédelmi főigazgató szintén ötvenedik születésnapja alkalmából főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Farkas János tűzoltó alezredesnek, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság iparbiztonsági főfelügyelőjének.

Az elismeréseket az országos katasztrófavédelmi főigazgatótól vehették át az elismerésben részesültek. Dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy további sikereket, erőt, egészséget kívánt a kerek évfordulós születésnapjukat ünneplőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!