Hírek

2016.11.23. 17:10

Ajándékok saját kezűleg

Szombathely - Az Agora-Logo Ifjúsági Szolgálatnál már hagyomány, hogy fiatalok segítségével különböző kézműves ajándékokat készítenek, amelyeket jótékony célra ajánlanak fel.

Vadas Krisztina

A szombathelyi Logo Ifjúsági Szolgálat már több éve működteti a Kreatív Klubot, ahol fiatalok alkalomról alkalomra más kézműves technikákkal, praktikákkal ismerkedhetnek meg, és maguk is kipróbálhatják őket.

A foglalkozások során készítettek már saját kezűleg festett vászontáskát, dekorációkat, ékszereket is.

Sok fiatal érzi szívügyének a jótékonysági ajándékkészítést, ők rendszeresen részt vesznek a Kreatív Klub foglalkozásain
Fotó: Logo Ifjúsági Szolgálat

A Kreatív Klubban hagyománnyá vált, hogy minden évben, az ünnepek közeledtével ajándéktárgyakat készítenek. Idén sincs ez másként, november minden keddjén összeülnek a fiatalok, hogy a karácsony, a mikulás témájában alkossanak. Így születtek meg az elmúlt hetekben mini virágcserépből készült angyalkák, ping-pong labdából varázsolt hóemberek, drótfülű rénszarvasok és filcből készült mézeskalács emberkék .

Egy dologban azonban mégis különleges az idei ajándékkészítés. Az elmúlt években a Markusovszky kórház gyermekosztályán ápolt kis betegeknek juttatták el a jótékonysági ajándékokat, idén azonban fogyatékkal élő fiatalok és felnőttek ünnepét teszik még szebbé a gondos munkával és szívvel-lélekkel elkészített tárgyakkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!