Hírek

2016.11.10. 20:52

Fidelitas: „Náci jelképpel alázza az amerikaiakat a Nyugat.hu”

A Fidelitas Szombathelyi Szervezete közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amely szerint „sajnálattal figyeli, hogy a nyíltan meleg- és bevándorlás párti Nyugat.hu Adolf Hitlerhez hasonlítja az Amerikai Egyesült Államok megválasztott elnökét.”

Cseszkó Tamás

A mindennapi GIF rovatban egy Trumpot és Hitlert párhuzamba állító mozgókép jelenik meg, horogkereszt kíséretében. A közlemény úgy fogalmaz: „a helyi baloldal szócsöve úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy megalázza azokat, akik nem azonosulnak ideológiájukkal, a mostani képpel pedig bebizonyítják, akár még sokakban rossz érzéseket keltő önkényuralmi jelkép használatától sem riadnak vissza. A Nyugat ezen cselekedetével végleg bebizonyította, hogy a lehető legmesszebb került a pártatlan tájékoztatástól és immáron a legalapvetőbb emberi értékeket sem tartják tiszteletben". A Fidelitas Szombathelyi Szervezete arra kéri a szerkesztőséget, „hogy ha csak egy kis jóérzés is szorult beléjük, vegyék le a képet!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!