Hírek

2016.12.30. 20:15

Aktív volt a Jobbik 2016-ban – Bana Tibor évet értékelt

Országos és helyi ügyeket is sorra vett évértékelőjében Bana Tibor jobbikos országgyűlési képviselő.

Vas Népe

- 2016-ban a Jobbik nemzeti néppárttá vált, az elmúlt év legfontosabb eredménye, hogy bizonyítottuk, kormányképes erő vagyunk, mely alkalmas a Fidesz leváltására - kezdte évértékelőjét Bana Tibor országgyűlési képviselő, a Jobbik körmendi választókerületi elnöke.

- Világossá vált, hogy vagy a Jobbik váltja le a Fideszt vagy senki. Ehhez a felelősségteljes feladathoz csak mi rendelkezünk kellő erővel, támogatással és szakmai háttérrel - mondta a politikus.

Bana Tibor jobbikos országgyűlési képviselő összegezte az évet
Fotó: Szendi Péter

- Nem asszisztáltunk félmeg-oldáshoz és nem szavaztuk meg a kiskapukat hagyó Alaptörvény-módosítást. Sorolta: az Országgyűlésben számtalan más ügyben is határozottan kiálltak. - Országos szinten ilyen volt a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának biztosítása, az egészségügy és az oktatás rendbetétele, helyi szinten a szülészet-nőgyógyászat visszaállítása a körmendi kórházban és a szükséges útfejlesztések véghezvitele. A politikus arról is beszélt, hogy pártja önkormányzati szinten is aktívan dolgozott.

- A megyei közgyűlésben Rába Kálmán és Lábodi Gábor állt ki a megyében élőkért, a képviselők Kőszegen és Szentgotthárdon is folytatták elismerésre méltó munkájukat. Ugyanígy Balassa Péter szombathelyi, Eiveck Péter sárvári, Auer Miklós körmendi, Pass József rátóti és Berényi-Bilász József halogyi önkormányzati képviselőnk is mindent megtett a településükön élők érdekében, Nagy Szabolcs gasztonyi polgármesterünk pedig ellenzékből is kiválóan vezette szeretett faluját - sorolta Bana Tibor.

- Szeretném kifejezni elismerésemet minden kistelepülési polgármesternek, aki a nehéz körülmények ellenére igyekezett tisztességgel, becsülettel végezni munkáját. Rajtuk  kívül mindenkinek köszönöm, hogy hely tállt a munkahelyén -  akár Magyarországon, akár külföldön. Előre is tekintett az országgyűlési képviselő: - A Jobbik azon fog dolgozni, hogy minél többen boldogulhassanak itthon, tisztességes megélhetést biztosító munkahelyeken. 2018-ban kormányra kerülve ez lesz az elsődleges feladatunk. Vas megye legaktívabb, egyben egyetlen ellenzéki országgyűlési képviselőjeként ígérem, hogy 2017-ben is az eddigiekhez hasonló elszántsággal és következetességgel végzem munkámat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!