Hírek

2017.01.01. 19:15

Évtizedek óta házastársak, együtt jóban, rosszban

Csepreg - Szép számmal ünnepeltek kerek évfordulót a városi házaspárok 2016-ban, év végén őket köszöntötték.

Cseszkó Tamás

Csepreg önkormányzata és a Csepregi Nyugdíjas Egyesület 2016-ban is felköszöntötte azokat a házaspárokat, akik kerek évfordulóval büszkélkedhettek.

A meghitt hangulatnak és a szép emlékek felidézésének a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola aulája adott helyet, ahol Háro-miné Orbán Erika alpolgármester asszony az ünnepség háziasszonya szívhez szóló gondolatokkal, jókívánságokkal, versekkel köszöntötte a megjelenteket, akik ötvenedik és 55-ik házassági évfordulójukat ünnepelték.

Vlasich Krisztián polgármester, Hárominé Orbán Erika alpolgármester és Horváth Gábor bizottsági elnök az ünneplő házaspárokkal a város immár hagyományos rendezvényén Fotó: Cseszkó Tamás

A szeretetről, a hosszú éveken át tartó összetartozásról beszélt Csepreg polgármestere, Vlasich Krisztián, akinek gondolatait meghatódva hallgatták az ünnepelt házaspárok. A városvezető kiemelte, hogy a most megjelentek példát mutatnak, és bizonyítják, lehet élni a mai világban is kitartóan, hűségben és szeretetben. - Büszke vagyok arra, hogy Csepregen erős közösségek élnek, olyanok, akik sokat tesznek azért, hogy a településünk fennmaradjon. Szülők és nagyszülők, gyermekek és unokák, akikben közös, hogy mindannyian szeretik a városunkat - hangzott el.

Műsorral készült a Csepregi Nyugdíjas Énekkar és a Zeneiskola két tehetséges diákja is. Babos Anna a fuvola különleges hangjával varázsolta el közönségét, Vincze Miklós nagyszerű zongorajátékával emelte még magasabbra az est színvonalát.

Az ünnepi beszédeket követően a város vezetői közösen adták át Csepreg Város Önkormányzata nevében a neves alkalomból készült emléktárgyakat, egy üveg csepregi bor és egy csokor virág kíséretében.

50. házassági évfordulójukat ünnepelte Pócza János és Mészáros Etelka. 55 éve kelt egybe Vígh József és Király Lívia Mária, valamint Taál József és Varga Ilona Mária.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!