Hírek

2017.01.10. 17:31

Szombathely-szerte gyűlnek a kabátok

Sikeres a kabátakció a szerkesztőségünk előtt: szinte óránként cserélődnek a téli ruhadarabok.

Bakos Ágnes

- Megpróbálom, talán jó lesz, bár annyi pulóver van rajtam - vett le egy fekete, vastag kabátot egy idősebb hölgy a Vas Népe szerkesztősége előtt felállított állványról. Kopott dzsekit cserélt melegebb, jobb állapotú ruhadarabra. Ő már nem fog fázni.

Török Józsefné nem tudta elhozni egyedül a ruhadarabokat, így kollégánk segített neki. Városszerte több helyen is látni  a jellegzetes kihelyezett fogasokat Szombathely utcáin Fotó: Unger Tamás

Sikerrel csatlakozott a Vas Népe szerkesztősége a már nemzetközi kabátgyűjtő akcióhoz. Hétfőn került ki a szerkesztőség elé az állvány, kedden már kevésnek bizonyult a vállfa, olyan sok kabát került rá, és hozhat még bárki! Volt több olvasónk, aki ajándékozott kabátot, de nem tudta elhozni, elmentünk érte. Meleg, szél- és vízálló darabokat vittek elsősorban a rászorulók. A ruhatartó, ruhagyűjtő kint lesz, amíg nem enyhül az idő!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!