Hírek

2017.03.06. 20:20

Nyolc kamera figyeli a rendet Csöngén

Csönge - 4,9 millió forintból szereltek fel térfigyelő kamerákat a településen. A cél, hogy még biztonságosabb legyen a falu.

Cseszkó Tamás

Az ötlet Nyéki Sándor polgármester fejéből pattant ki két évvel ezelőtt, de a lakosság véleményét is kikérte, hiszen a falu pénzéből valósult meg a beruházás. Aláírásgyűjtés következett, a beruházás pedig zöld lámpát kapott.

- Jelenleg nyolc kamera üzemel, amelyek éjjel-nappal mindent látnak a településen. A rend-őrséggel aláírunk egy együttműködési megállapodást, így a felvételek csak számukra lesznek elérhetőek - árulta el a polgármester.

Nyéki Sándor a kamerákon beérkező képeket mutatja Ágh Péternek Fotó: Cseszkó Tamás

Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője emlékeztetett: Csönge polgármestere eddigi munkájával is bizonyította, hogy a helyi közösség építője. - Az önkormányzat ismét tett egy lépést a település megerősítéséért, hiszen a biztonság megőrzése ezt a célt szolgálja - mondta, hozzátéve, hogy a jövőben is Csönge sikeréért kívánnak dolgozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!