Hírek

2017.03.07. 19:35

Civil sajtóreggeli - újabb nonprofit szervezetek mutatkoztak be

Szombathely - Már a hetedik alkalomhoz érkezett a Vas Megyei Civil Információs Centrum programsorozata. Ezúttal négy újabb nonprofit szervezet mutatkozott be és hívott tavaszi rendezvényeire.

Tersztyánszky Krisztina

A Zonta Klub képviseletében Pallósiné dr. Toldi Márta elnök mutatkozott be. A nők előtt álló európai kihívásokról szóló előadásra, illetve az Aranyhíd NOIK-ban rendezendő speciális ajándékműsorra hívta fel a figyelmet.

A kedden bemutatkozó egyesületek képviselői: Pallósiné dr. Toldi Márta, Katona Péter, Szekér Tamás és Piri I. Tamás Fotó: Tersztyánszky Krisztina

Mindenek előtt pedig a Divatbemutató - Kicsit másképp című eseményre, amelyet, ahogy 2012 óta minden évben, úgy az idén is megrendeznek a Tóvendéglőben. Szekér Tamás a jubileumi, 15. Herényi Virágút újításaiba adott bepillantást. Az idén például indul óvodás kertépítő pályázat, bemutatkozási lehetőséget kapnak a civil szervezetek, lesz jelmezes felvonulás és bicikliöltöztetés. A szervezők várják, hogy az idén valaki komponálja meg a Virágút dalát. A Sakura Egyesület képviselője április elsejére - és ez nem vicc - nagyszabású gyalogos teljesítménytúrára hívta az érdeklődőket, akik négy különböző távot járhatnak be a Kőszegi-hegységben. Végül Piri I. Tamás a püspökmolnári Szabadidő Sportok Egyesülete nevében kapott szót. Március idusán a település légpuskás lőterén rendezik meg ugyanis az országos lövészemlékverseny egyik területi elődöntőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!