Hírek

2017.03.13. 20:24

Ezentúl minden héten magazin jár a napilaphoz!

Két új, heti magazinnal kedveskedünk olvasóinknak: a rejtvény- és tévéműsor-melléklet a napilaphoz jár majd e hét második felétől.

Vas Népe-információ

Megújul a Vas Népe olvasói között régóta nagyon népszerű mellékletünk. Március 16-ától, csütörtöktől kezdve hetente jelenik meg az eddig havi rendszerességű rejtvénymellékletünk, a Rejtvény Tipp. A húszoldalas rejtvényújság továbbra is kifejezetten változatos tartalmat kínál. Nyolcirányú szókereső, szám-betű, plusz-egy-poén, hagyományos, olasz, sudoku és gyerekrovat természetesen minden számban lesz, de nem feledkezünk meg a skandinávkedvelőkről sem!

Az eddig megismert és megkedvelt rovatok, például a gasztro (Juditka konyhájával), a kakuro-samurai -killer mestereknek szóló összeállítás) vagy a kiváló rejtvénykészítők csavaros feladványait felvonultató „mesterhármas" sem tűnnek el, helyet kapnak a lapban havi rendszerességgel, elosztva a hetente megjelenő számokban. Nem maradhat ki, így persze minden számban lesz pályázat. Két főre, két éjszakára szóló wellnesspihenéssel indul a sor!

Még a rejtvénymagazinnál is nagyobb változást jelent, hogy pénteken jelenik meg először a Vas Népe új műsor-újságja, a TVműsor.hu magazin.Az elmúlt években megszokott mellékletünkben, az RTV Tippben eddig megjelent harminc csatorna helyett a TVműsor.hu magazin már 44 csatorna műsorait tartalmazza majd!

A nagyobb kínálat lefedi a legnépszerűbb adók teljes spektrumát és a speciális - ismeretterjesztő, sport-, film- - csatornák nagy része is fellelhető benne.Néhány példa: ezentúl feltüntetjük olyan közkedvelt tévéadókat műsorát, mint a Story5, a Digisport, a Life Network, az HBO, a Cartoon Network, a Viasat 6 vagy a Spektrum Home.

Az eddigi 16 oldalas műsorújság helyett megjelenő 24 oldalas, színesebb, igényesebb nyomdatechnikával készülő kiadványban könnyen, áttekinthető tördelésben megtalálhatják a nézők/olvasók a számukra legkedvesebb tévéműsoraikat. A TVműsor.hu magazint ezentúl minden pénteken találják a napilap mellett.

Kellemes olvasást és jó szórakozást kívánunk meg-újult lapjainkhoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!