Hírek

2017.03.31. 19:20

Hat utcában végeznek járdafelújítási munkálatokat Jánosházán

Jánosháza - Az adósságkonszolidációból, állami forrásból újul meg a járda több utcaszakaszon is. Két hete kezdték, és hamarosan végeznek a munkával.

Bakos Ágnes

- Ez a Dózsa György utca, ezzel párhuzamosan a Szent István utca, az Ady utca, a Hunyadi utcát fejeztük be, az Árpád utca, a Damjanich utca - sorolta Kiss András polgármester a tavaszi "munkaterületeket" a városban. Ezeken a szakaszokon újul meg a járda, mintegy 40 millió forintból, amit az államtól kapott Jánosháza önkormányzata az adósság nélküli működésért, konszolidációként.

Két másik útszakasz is belefér a költségvetésbe: a piactérre bevezető gyalogút, és a rendezvénytéren még egy kis szakaszt tudnak megcsinálni a buszmegállónál. Március közepén kezdték a munkát, az időjárás kedvezett az alapozásnak, a térkövek lerakásának.

Bucsek Zsolt a Dózsa György utca járdáján dolgozott a héten Fotó: Unger Tamás

Szintén a kényelmesebb és biztonságosabb gyalogosközlekedést érinti a temető felé vezető mintegy 160 méteres szakasz: ott nincs járda, de a tervek szerint lesz a közeljövőben. Közben azt remélik, a város legforgalmasabb szakasza, a Sümegi utca, bekerül a közútkezelő mielőbbi felújítási tervei közé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!