Hírek

2017.03.05. 19:20

Összetartozunk - Szimpátia szavazás a vaol.hu-n!

Körkép - Keddtől a vaol.hu internetes felületünkön megkezdődik az online szimpátiaszavazás az Összetartozunk pályázat múlt héten bemutatott településeire.

Tersztyánszky Krisztina

A Pannon Lapok Társasága felhívására 35 Vas megyei kistelepülés küldött be lakóhelyének legjobb közösségi pillanatát ábrázoló fényképet. A fotókat és a hozzájuk tartozó, rövid, írásos bemutatkozásokat a települések ábécé sorrendjében az elmúlt héten, hétfőtől szombatig jelentettük meg lapunk hasábjain. A ki-írás értelmében a fődíjat, az 1 millió forintos vásárlási utalványt az a település nyeri meg, amelyiknek a bemutatkozására a legtöbben szavaznak olvasóink közül. A voksolásra már eddig is lehetőség nyílt, az oldal alján található, eredeti szavazólap beküldésével. Sokan kérdezték, ezért megerősítjük: a papír alapú szavazás még nem zárult le, a március 20-áig beérkező szavazólapokat még figyelembe tudjuk venni.

A következő napokban a szavazólapot még többször megjelentetjük. Ezzel párhuzamosan elindul az online szimpátiaszavazás. Holnaptól kereshetik olvasóink a vaol.hu nyitóoldalán azt a felületet, amelynek segítségével tájékozódhatnak az online szavazás feltételeiről, illetve leadhatják voksukat. Elektronikus szavazásra március 26-áig lesz lehetőség. Ezt követően összesítjük a szavazatokat, és március 29-én kiderül, kinek a közösségi pillanata tetszett a legjobban a megye olvasóközönségének. A fődíj és a különdíjak átadása alkalmából kerekasztal-beszélgetést szervezünk, amelyre valamennyi pályázó település képviselője hivatalos lesz. Ezzel azonban még nem zárul le a program: minden község, amely nyitott volt felhívásunkra, a nevezéssel egy olyan riportlehetőséget is kapott, amelyet az év folyamán igényei szerint használhat fel. Tehát valamennyiükkel találkozunk még!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!