Hírek

2017.03.21. 14:05

Köszöntötték a négy díjazottat

Sárvár - A nemzeti ünnep alkalmából megyei közgyűlési kitüntetést kapott négy sárvári díjazottat köszöntötték a városházán.

Pajor András

Március 16-án Kondora István polgármester Máhr Tivadar alpolgármesterrel együtt a városházán fogadta a megyei kitüntetésben részesült sárvári intézményvezetőket és pedagógusokat. A polgármester úgy fogalmazott: a kitüntetettek tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárultak szűkebb és tágabb közösségük, munkahelyük elismertségéhez, így teljesítményükre az egész város büszke. Dr. Dolnyik Gézáné, a Sárvári Vármelléki Óvoda vezetője Vas Megye Önkormányzata Szolgálatáért (oktatási tagozat) elismerést vehetett át több mint négy évtizedes óvónői pályafutásának elismeréseként. Vígh Viktor, a Tinódi gimnázium tanára szintén az oktatási tagozat kitüntetésében részesült - tehetséggondozó munkájáért és az iskolai környezetvédelmi nevelésért.

A köszöntésen Máhr Tivadar alpolgármester, Szabóné Fehér Csilla szaktanár, Imre Tímea egészségügyi menedzser, Kondora István polgármester, dr. Dolnyik Gézáné óvodavezető és Vígh Viktor gimnáziumi tanár Fotó: Pajor András

Imre Tímea, a Szent László Kórház gazdasági igazgatója egészségügyi tagozati elismerést kapott évtizedes intézményirányítói-szakközgazdász tevékenységéért. Az egészségügyi menedzser részt vett az emelt szintű járóbeteg-szakellátó központ létrehozásában és a kórház térségi rehabilitációs központtá alakításában is. Vas Megye Önkormányzata Szolgálatáért (gyermek- és ifjúságvédelmi tagozat) elismerést kapott Szabóné Fehér Csilla magyar nyelv és irodalom, valamint német szakos tanár, a Barabás György Műszaki Szakgimnázium és Szakközépiskola pedagógusa kiemelkedő nevelési és kulturális tevékenységéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!