Hírek

2017.04.27. 16:55

Sorban szavazták meg a határozatokat a szombathelyi képviselők

Szombathely – Szinte percek alatt jutottak át sorban több napirendi ponton is a képviselők a közgyűlésen.

Bakos Ágnes

Elfogadták az idei vagyongazdálkodási koncepciót. Öt határozat kapcsolódott a koncepcióhoz, az egyik egy részvénycsomag eladása, a többi ingatlanértékesítés. Az értékesítési eljárásokban öttagú bírálóbizottság dolgozik, két tag két városi képviselő. A döntéssel Lendvai Ferencet és dr. Horváth Attilát delegálják.

Elfogadták a képviselők az önkormányzata 2016. évi zárszámadását, a tavalyi költségvetés maradványpénzeinek elszámolását. Aztán az idei költségvetés első módosítását, majd az azzal összefüggő megállapodások módosítását is.

A tavalyi belső ellenőrzési terve végrehajtásáról, majd a város intézményeinek tavalyi pénzügyi-gazdasági ellenőrzéséről szóló beszámolót is elfogadták.

Az önkormányzat költségvetési intézményeinek tavalyi belső ellenőrzési jelentéseit is jóváhagyták. Elfogadták a Szova és a Szomhull tavalyi munkájáról készült beszámolót és a Vasivízzel kapcsolatos döntéseket is.

Döntöttek arról, hogy nem drágul a bérlet a Vásárcsarnokban: a jelenlegi bérlők bérleti szerződéseit 2021. december 31-ig meghosszabbították, változatlan bérleti díjjal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!