Hírek

2017.05.31. 13:54

Zumbázott kicsi és nagy – Frissen kezdődött Vépen a Kihívás Napja

A vépiek idén csatlakoztak először a Kihívás Napjához, délelőtt több százan zumbáztak a sportpályán, estig bárki részt vehet a sportos programokon.

Tóth Kata

– Végre látom az 1.b-t mozogni! – így lelkesedett a Hatos iskola elsőseinek osztályfőnöke, Pusztai Krisztina. A gyerekek – nemcsak az 1.b-sek, hanem az egész alsó tagozat és a Vadvirág ovi teljes létszámmal – Horváth Ádám gyerekzumbaoktató táncos mozdulatait utánozták a sportpályán. Latinos zenére csinálták az alaplépéseket, önfeledten táncoltak velük együtt az óvó nénik és a kísérőtanárok.

 

Rajtuk kívül 9 órától a Takács János Emléktornán öt csapat rúgta a bőrt a focipályán. A focistafiúk reggel még beugrottak az iskolába történelemdolgozatot írni, utána érkeztek a pályára. 10 órakor egy sereg gyerek, összesen majdnem 300-an mozogtak a vépi Kihívás Napja központi helyszínén. Félórás aerobik, kerékpáros ügyességi versenyek az iskola szervezésében, interaktív társastáncpróba – ezekhez a programokhoz is lehetett csatlakozni. Délután legalább negyedórás városi sétára és babakocsitúrára, este a művelődési háztól kerekezésre és futásra várják a helyieket.  Folyamatosan regisztrálják a résztvevőket és jelentik a számukat a szervezők a Kihívás Napján, amelyre Vép idén először nevezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!