Hírek

2017.06.25. 18:46

Fidesz: Czeglédy visszaeső bűnöző

SZOMBATHELY A Fidesz szerint az MSZP egy visszaeső bűnözőből csinál mártírt ahelyett, hogy a diákok mellett állnának ki.

Vas Népe

Az egyik legaljasabb szocialista korrupciós ügynek nevezte Ágh Péter országgyűlési képviselő a dr. Czeglédy Csaba körül zajló történéseket. - Mindennél gátlástalanabb, mivel több ezer diákot használtak ki és vették el a pénzüket - jelentette ki a nagyobbik kormánypárt képviselője.

Hozzátette: felmerülhet annak is a gyanúja, hogy a diákok munkakeresését politikai célokra, az MSZP-s kampánygépezet működtetésére használták fel, mivel dr. Czeglédy Csaba több szocialista kampány stratégiai irányítója volt korábban. Ágh Péter szerint felháborító, hogy az MSZP és a DK politikusai védelmükbe veszik dr. Czeglédy Csabát, a visszaeső bűnözőt, akit a 2000-es évek elején már elítéltek egyszer adócsalás miatt.

Mint ismeretes, a helyi baloldal frakcióvezetőjét bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy értékű költségvetési csalás gyanújával vették őrizetbe két héttel ezelőtt. Két nappal később a Szegedi Járási Bíróság elrendelte dr. Czeglédy Csaba és nyolc társa előzetes letartóztatását.

A politikus cégéhez kötődő iskolaszövetkezetek diákmunkásai közül többen azóta sem kapták meg fizetésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!