Hírek

2017.06.13. 19:14

Igazán nagyot szakítottak! – Ők nyertek a Vas Népével

36 előfizetőre mosolygott rá a szerencse nemrég indult nyereményjátékunkban. Közülük öten wellnesshétvégét, egy olvasónk pedig 1 millió forintot nyert.

Budai Dávid

Ismét bebizonyosodott, hogy nem kell hozzá sok, hogy valaki wellnesshétvégét vagy akár 1 millió forintot nyerjen. Három hónap sem telt el a Most nagyot szakíthat a Vas Népével! elnevezésű játékunk indulása óta, és a szerencsések már kezükbe is vehették nyereményüket.

Balogh László, Németh Attila, Dériné Varga Gizella, Dominek Imréné és Takács László nagyot szakított a Vas Népével. Nyereményüket hétfőn vették át a szerkesztőségben
Fotó: Unger Tamás

A március 13-án indult játék lényege az volt, hogy öt héten keresztül minden hétfőn és csütörtökön ki kellett vágni a lapból egy sorszámmal ellátott kupont, azt fel kellett ragasztani a napilapban megjelenő kupongyűjtő szelvényre, amelyet aztán el kellett küldeni nekünk. A játékban való részvételnek mindössze egyetlen feltétele volt: áprilisban előfizetőnek kellett lenni. A sors úgy hozta, hogy a nyertesek nem egy hónapja, de kivétel nélkül évtizedek óta hűséges előfizetőink. A főnyereményt a molnaszecsődi Déri Árpád vihette haza, akit ezúttal felesége, Dériné Varga Gizella képviselt. Elmesélte: az öccse hívta fel telefonon azzal, hogy üljön le, mondani akar neki valamit. Így tudta meg, hogy nyert. Emlékei szerint 1984 óta előfizetői a lapnak, így több mint három évtizede indul a napjuk a Vas Népével, amit férjével a reggeli kávé mellett, elejétől a végégéig elolvasnak. Az 1 millió forintot a tervek szerint házfelújításra költik majd.

Takács László 1982 óta hűséges előfizetőnk, ő a sportrovatot, felesége a recepteket szereti a legjobban, és mindent, ami városával, Sárvárral vagy a Haladással kapcsolatos. A szintén Sárvárról érkezett Balogh László 1977 óta, vagyis negyven éve előfizető, kedvencei a receptek és a hétvégi mellékletek, valamint a helyi hírek. Dominek Imréné is sárvári, neki a szülei már 1975 óta előfizetők voltak, haláluk után, 2000-ben ő kezdte el járatni a lapot. Legszívesebben a diákok írásait olvassa, az abszolút kedvenc azonban Horváth Niki rovata, a Vakvagány. A vasegerszegi Németh Attila 1979 óta fizet elő az újságra, amit ő is a szüleitől örökölt meg, minden, a lapban megjelenő játékban részt vesz, ám a többiekhez hasonlóan, még soha nem nyert semmit, ezúttal azonban szerencséje volt.

Ők négyen mind egy wellnesshétvégére szóló utalványt nyertek Zalakarosra, amit majd ősszel tudnak beváltani - ami nagy szerencse, mert most úgysem tudnának menni, hiszen unokázás van és kezdődik a befőzés is - mondták nevetve a nyertesek.

Rajtuk kívül wellnesspihenést nyert még a répcelaki Csorba Gyula, tízen pedig egy kávéfőzővel, húszan egy pénztárcával lettek gazdagabbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!