Hírek

2017.07.08. 09:25

Díjazott történelmi mozdulatok és mazsorettshow

BUDAPEST A Magyar Látványtánc Sportszövetség szervezte a VIII. Ének és Látványtánc Európa-bajnokságot, ahonnan remek helyezésekkel tértek haza a kőszegi BE-JÓ tánccsapat lányai.

Bakos Ágnes

- A legfiatalabb versenytáncos csoportunk ebben a tanévben versenyzett először - árulta el Horváth Márta művészeti vezető. A vidám Pom-pomádé című előadásuk nyitotta a versenyt és második helyezést értek el vele. Halmozta az elismeréseket az Isztambul: Kumánovich Kata énekével arany minősítést kaptak, sőt, Kata szólóénekben az első lett, valamint különdíjat is kapott.

Szívesen mutatták érmeiket a BE-JÓ lányok a VIII. Látványtánc és Ének Európa-bajnokság után
Fotó: BE-JÓ

A "nagyok" Saltarello című történelmi társastánca arany minősítést kapott, az Emergency mazsorett show-val harmadik helyen végeztek. - Méltó és boldog befejezése volt ez egy fellépésekben, versenyekben gazdag tanévnek - összegezte Horváth Márta. Külön megköszönte a szülők segítségét, hiszen a támogatásuk nélkül nem örülhetnének ennyi sikernek a BE-JÓ-s lányok.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!