Hírek

2017.08.22. 19:10

2018-ra készülhet el a Tulipán utca Náraiban

NÁRAI Dr. Hende Csaba, a település országgyűlési képviselője Németh Tamás polgármesterrel folyamatosan dolgozik Nárai fejlődéséért.

Cseszkó Tamás

Színes programokkal várták a családokat hétvégén Náraiban, ahol sorverseny, kvízjáték és főzőverseny is szerepelt a programok között.

Mint arról múlt héten mi is beszámoltunk, volt okuk a település lakóinak az örömre, mintegy 50 millió forintból újítottak fel ugyanis több utcát a faluban. Németh Tamás, Nárai polgármestere bejelentette, újabb 23 millió forintot nyertek a Belügyminisztérium pályázatán, melyből a tervek szerint 2018-ra újulhat meg a Tulipán utca. A falu első embere köszönetet mondott dr. Hende Csabának, Nárai országgyűlési képviselőjének, amiért folyamatosan támogatja a település fejlesztési elképzeléseit.

Németh Tamás, Nárai polgármestere dr. Hende Csabával, a település országgyűlési képviselőjével Fotó: Hornyák Emőke

- Köszönet a falu lakóinak, akik nélkül nem lehetnénk tanúi a fejlődésnek - mondta dr. Hende Csaba, kiemelve az összefogás fontosságát. Hangsúlyozta: meg kell őrizni Szent István örökségét, aki nagyon fiatalon került trónra, folyamatosan hadakozott, soha nem szenvedett vereséget és mindig megvédte az országot a külső és belső ellenségektől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!