Hírek

2017.08.18. 11:59

Elmondjuk hol tud vásárolni és merre tud kerülni az ünnepi hétvége alatt Vas megyében!

Augusztus 20-a idén vasárnapra esik. Utánajártunk hol lesznek lezárások, és melyik boltok lesznek nyitva a hétvégén.

BOLTOK

Nagyobb élelmiszerüzletek szombaton a szokásos nyitvatartásiidővel várják a vásárlókat, vasárnap az állami ünnepre való tekintettel viszont zárva tartanak.
2017. augusztus 21-től pedig a megszokott nyitva tartási rend szerint várják Önöket.

STRANDOK

A gyógyfürdők és a strandfürdők ünnepi, illetve vasárnapi nyitva tartással és jegyárral üzemelnek az alábbi változások mellett.

VONATOK

Plusz vonatokat is forgalomba állít a MÁV az augusztus 20-i tűzijáték után, és az utasforgalmi igényekhez igazodva az InterCity vonatokat több kocsival közlekedteti - közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

További ezzel kapcsolatos híreinket, itt találják.

FORGALOMKORLÁTOZÁSOK

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a Nemzeti Ünnep alkalmából tartandó rendezvények idején az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Körmenden időszakosan lezárásra kerül:

2017. augusztus 19-én 17 óra 30 perctől

2017. augusztus 19-én 22 óráig,

a dr. Batthyány-Strattmann László utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – Mónus Illés utca – Berzsenyi Dániel utca.


Szombathelyen
időszakosan lezárásra kerül:

2017. augusztus 20-án 9 óra 50 perctől

2017. augusztus 20-án 11 óráig,

a Jókai Mór utcának a Nárai utca és a Tompa Mihály utca közötti szakasza, valamint a Kálvária utcának a Jókai Mór utca és a Szent László király utca közötti szakasza.

Az események helyszínén a Rendőrség közterületi szolgálatot ellátó állománya és a Polgárőrség tagjai is részt vesznek a rendezvény zavartalan lebonyolításában.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!