Hírek

2017.08.30. 18:40

Shoppingra fel a Vas Népe- kedvezményekkel!

SZOMBATHELY Közös bevásárlónappal készül ősszel is a Vas Népe és az Atrium Family Center. Jelentős kedvezményekkel szerezhetik be olvasóink az őszi-téli kollekciók darabjait és mindent, ami a hidegebb hónapokra szükséges.

Vas Népe

Ismét Vas Népe Bevásárlónapok: szeptember 2-ai, szombati lapszámunk megvásárlói egy kuponfüzettel is gazdagabbak lesznek, amelyet a rá következő hétvégén, 9-én és 10-én a szombathelyi Family Center - az akcióban részt vevő - üzleteiben használhatnak fel.

Szélessy Vivien a Líra kínálatából válogatott Fotó: Nagy Jácint

Külön örömhír, hogy a tavaszi akciónkhoz csatlakozott 15 üzlet mellett újabb négy bolttal bővül a lista, így most már valóban mindent beszerezhet egy napon, egy helyen, kedvezményesen a Family Centerben. Divat, fehérnemű, sportruházat, cipők, szemüvegek, ékszerek, kozmetikai és háztartási szerek - ezekhez mind-mind jelentős kedvezményekkel juthatnak a vásárlók.

De ne gondolják, hogy csak a hölgyeknek kedvezünk az akciókkal! Új üzletként csatlakozott például a nemrég nyílt Stage, ahol a modern, igényes férfiak vásárolhatnak hétköznapi és alkalmi öltözéket egyaránt. De kedvezményesen vásárolhatnak a Hervisben is: a síszezon, a téli túrák kellékeit mind-mind megtalálják az üzletben.

A Fave pedig mind a hölgyeknek, mind a férfiaknak kedvez: a hétköznapi, laza elegancia kedvelői itt biztosan találnak néhány "must
have" darabot.

A Family Centerben található kávézó és a parkolóban lévő kebabos ugyancsak csatlakozott a bevásárlónaphoz, így a shopping utáni kellemes kikapcsolódás és feltöltődés sem terheli meg a pénztárcát.

Előfizetőink most még jobban járnak: Vas megye kártyával további engedményt kaphatnak a megjelölt üzletekben. Ne maradjon le Ön sem: készítsen akár már most egy listát, hogy mi mindent szeretne beszerezni, és látogasson el szeptember 9-10-én az Atrium Family Centerbe (Varasd utca 1.)!

Szerezze be a szezon alapdarabjait és kiegészítőit a Vas Népével!

 

Üzletlista:

- BLA BLA

- Budmil

- CCC

- Coffeeshop Company

- C&A

- DM

- Family Ékszer

- FAVE

- Gala-Sport

- Hervis

- Humanic

- Líra könyváruház

- Mr. Big

- Mr. Kebab

- Orsay

- PLAYERSROOM

- Retro Optika

- STAGE

- STYL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!