Hírek

2017.08.27. 16:35

Jönnek az őszi kuponnapok, jegyezze be a naptárba!

SZOMBATHELY - Kedvezményesen szerezhetik be olvasóink az őszi-téli ruhatárat: jön a Vas Népe és az Atrium Family Center második közös kuponakciója.

Vadas Krisztina

Hatalmas sikert aratott a Vas Népe és az Atrium Family Center közös bevásárlónapja májusban: mindenki beszerezhette a nyári szezon kellékeit kedvezményesen, egy helyen.

Farkas Richárd, az Atrium Family Center üzemeltetési vezetője pozitív tapasztalatokkal zárta a tavaszi bevásárlónapot. Lapunknak akkor elmondta: harminc százalékkal többen érkeztek a bevásárlóközpontba, mint 2016-ban, ugyanazon a májusi napon. Elmondható, hogy a jól ismert női magazinok kuponakcióival azonos volt a Vas Népe bevásárlónap sikere is. A vevők minden üzletben kihasználták a kedvezményeket. Rengeteg cipőt, ruhát vásároltak, és a szezon kezdetén kiemelkedő volt a napszemüveg-eladás is.

A tavaszi akció sikere: hosszú sorokban álltak a vásárlók az üzletekben Fotó: Unger Tamás

Az akció sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, az őszi-téli szezon kezdetén is megörvendeztetjük olvasóinkat a kuponakcióval. Sőt, ez most sokkal jobb lesz, mint az előző: nemcsak egy, hanem két napon vásárolhatnak kedvezményekkel. Emellett bővül a kuponakcióban résztvevő üzletek listája. Így már nemcsak ruházatot, cipőket, olvasnivalót, hanem kozmetikai, háztartási szereket is beszerezhetnek a vásárlók. A boltok mellett a kávézóban és a kebabosnál is hosszú sorok álltak tavasszal, így most is lehetőséget adnak a shoppingolóknak arra, hogy vásárlás közben vagy után egy kellemes kávé, esetleg egy finom ebéd mellett pihenjenek - szintén kedvezményesen.

Már most érdemes beírni a naptárakba: szeptember 9-én és 10-én ismét a bevásárlásé a főszerep a Family Centerben.

De ami a legfontosabb, ne felejtsék el megvenni szeptemben 2-ai lapszámunkat, ugyanis ahhoz mellékelve találják meg a kétnapos akcióhoz tartozó kuponfüzetet. Újdonságként, hogy még komfortosabbá tegyük a shoppingolást, az ollót sem kell magukkal cipelniük. Az új füzetben már perforálva találják a kuponokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!