Hírek

2017.02.26. 17:11

A falvak legjobb pillanatai

Körkép - A mai nappal megkezdjük a Pannon Lapok Társasága Összetartozunk pályázatára érkezett fotók és bemutatkozó írások közzétételét.

Tóth Kata

Vajon mi teszi az egy faluban élő néhány száz embert közösséggé? Egy disznótor, egy kollektív szüret, egy jól sikerült ügyességi vetélkedő, egy iskolai esemény vagy épp egy közösen megélt ünnep? Erre kerestük a választ, amikor néhány héttel ezelőtt arra kértük a kistelepüléseket, küldjék el a legjobb közösségi eseményükről készült fotót és annak rövid leírását.

A beérkezett pályamunkák a várakozásunknál is változatosabb, sokszínűbb társasági életről tanúskodnak. Olvasóink döntik majd el, hogy kinek a közösségi élménye volt a legvonzóbb, legötletesebb. Szavazásra bocsátjuk a fotókat, és az a falu, amelyikre a legtöbb voks érkezik majd be, egymillió forintból fejlesztheti tovább a helyi rendezvényeinek feltételeit.

Ezen a héten minden nap - ma kivételével - hat kistelepülés bemutatkozó anyagát ismerhetik meg. Kérjük, olvassák őket figyelmesen, szavazzanak, s egyúttal merítsenek belőlük ötleteket! A települések írásait az ábécé sorrendjében közöljük

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!