Hírek

2007.12.04. 03:28

A futballmeccs vége verekedés

Kőszeg - Diákok támadtak meg egy másik iskolába járó gyereket, állítólag azért, mert elveszítettek egy futballmérkőzést. Rendőrségi ügy lett a verekedés vége, döntés majd később születik.

Vas Népe

A városban elterjedt szóbeszéd szerint az egyik gimnazista tanulóra rátámadtak a szakközépiskola diákjai, lánccal fojtogatták és megverték. Stubán Tamás kőszegi rendőrkapitány tud az ügyről. Mint elmondta, a látleletek szerint a gimnazista diák sérülései nem súlyosak, de csak a nyomozás végén döntik el, hogy indítanak-e eljárást, s ha igen, akkor garázdaság vagy könnyű testi sér-tés lesz-e a vád, ha egyálta- lán lesz, hiszen az iskolai fegyelmi vizsgálat sem történt még meg.

Horváth Antal, a szakközépiskola igazgatóhelyettese arról tudott beszámolni, hogy négy diák ismerte el a verekedés tényét, részletes vallomást azonban majd a fegyelmi meghallgatáson várnak tőlük, s annak tükrében döntenek további sorsukról. A fegyelmire szóló meghívókat éppen tegnap postázták.

Horváthné Kutasi Mária, a gimnázium igazgatója tegnap küldte át a látleletet a másik iskolába, de mint kifejtette, abban fojtogatás nyoma nem szerepel. Tény, hogy tanulóját megverték, és nagyon feldúlt állapotban menekült be a kollégiumba. Mindemellett sajnálja, hogy ilyesmi Kőszegen előfordulhatott.Rémülten futott kollégiumába

a diák, megverték

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!