Hírek

2015.12.04. 21:11

A kiváló aligha fokozható - Megjelent a megújult Prémium magazin

Két éve jelent meg a Vas megyei Prémium magazin első lapszáma. Hiánypótló szándékkal, hiszen nem titkolt vágyunk, hogy megmutassuk a térség kiválóságait.

Vas Népe-információ

A Pannon Lapok Társasága több mint nyolcvan oldalas presztízskiadványa megújult külsővel december 10-től kapható az újságárusoknál.

Prémium azt jelenti, kiváló és elsőrendű. Nincs könnyű helyzetben, aki jobbat akar ennél, mert a szó aligha fokozható! Mondhatjuk persze, hogy legkiválóbb, de az elsőrendű már kifog a legavatottabb nyelvészen is. Kiadónk mégis úgy döntött - a hét izgalmas és sokszínű lapszám után -, teljes megújulást kezdeményez, hogy a kiadvány a mai trendekhez igazodva, szebb külsővel tegye vonzóbbá magát az olvasók előtt. A negyedévente jelentkező magazin címéhez hűen Vas megye és a nyugati régió kiemelkedő személyiségeiről kíván képet adni. Évszakokhoz illeszkedő tematikával mutatja meg mindazt, amiről tudni érdemes. A napi gyorshírek világán túllépve időt szán azoknak, akik közismertek, mert értéket teremtettek. Azoknak, akik életükkel, munkájukkal és mindazzal, amit képviselnek nemcsak a világunkat, de világlátásunkat is formálják.

Az elmúlt két évben rengeteg interjút készítettünk, olyan személyiségekről írtunk, akik különlegeset alkottak, vagy életük példájával méltók arra, hogy tevékenységük, életmódjuk nagyobb nyilvánosságot kapjon. Igyekeztünk sokoldalú lapot szerkeszteni, hogy különböző érdeklődésű, világnézetű olvasók is kézbe vegyék kiadványunkat. Fontosnak tartottuk, hogy megszólítsuk a különböző generációk képviselőit, hogy a Prémium a családok magazinja is lehessen. Kiadványunkat kezdetben csak a kiváltságosok olvashatták, hiszen irányított terjesztéssel nagy cégek, kulturális intézmények, kiadónk partnerei kaphatták meg. Mindig vágytunk rá, hogy szélesebb közönség is megismerje törekvéseinket, ezért számos közintézményben és ügyfélszolgálati irodánkban, könyvesboltban is terjesztettük a magazint.

Igazi áttörést hozott, amikor elindult a facebook-oldalunk, amely közvetlen lehetőséget biztosít a szerkesztőség és az olvasók közötti párbeszédhez. Rengeteg bíztató visszajelzést kaptunk. Az első három lapszámot követően többen is megkerestek minket, hogy témát ajánljanak, a levélírók sok esetben saját történetüket akarták elmondani. Egyre izgalmasabb kihívások elé állítottuk a stábot. Kialakultak állandó rovataink, amelyek között van, amely karrier történetet mond el, rajongunk a hétköznapi hősökért, de felkutatunk különleges eseteket a régió múltjából, elkalauzoljuk olvasóinkat a térség legszebb tájaira, divat- és szépségápolási tippeket adunk és fontos vállalásunk, hogy a jól ismert véleményformáló személyiségek mellett új, ismeretlen, friss tehetségeket is bemutassunk.



Címlapjainkon olyan kiváló egyéniségek szerepeltek, mint Fekete Ernő színész, Auer Tibor agykutató, Szabó Éva teniszlegenda. A magazin legfrissebb számának borítóján Rónaszéki Anna látható, aki modellből lett az egyetlen magyar férfi modellügynökség bookere. A norvégok elleni győzelem után három nappal adott interjút nekünk Király Gábor százegyszeres válogatott kapus, bebocsátást nyertünk a kőszegi zárdába, ahol Tóth Krisztina Veronika nővér fogadott minket, és kihagyhatatlan témaként dolgoztuk fel a közelgő Star Wars-premier előtt a kultuszfilm iránti rajongás természetét. Olyan sztárok szólalnak meg a lapban, mint Udvaros Dorottya és a Vad Fruttik frontembere, Likó Marcell. Izlandra kalauzoljuk az olvasókat, könyveket ajánlunk, karácsonyi dekorációs tippeket adunk, és Mátyás Péter mesterszakáccsal téli ételsort főzünk. Sikerünkhöz hozzájárul, hogy a magazint felkészült tehetséges kollégáink írják, szerkesztik és fotózzák. A Prémium állandó stábja, Kovács Ágnes szerkesztő, Zergi Borbála és Timár Gergely fotográfus. A téli lapszám december 10-től 650 Ft-ért megvásárolható az újságárusoknál, előfizetőink 500 Ft-ért kapják meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!