Hírek

2016.08.27. 12:52

A Savaria karnevál legmókásabb ajándéktárgyai

Kreatív árusokból idén sincs hiány a Savaria Történelmi Karneválon! Aki vicces ajándékot szeretne vinni ismerősének, most megteheti. Összegyűjtöttük, milyen mókás szuvenírekkel lepheti meg barátait.

Rákos Bianka

Vezetni tanul, vagy mindig különös rajongást érzett a közlekedési táblák iránt?

Fotó: Elek Szilveszter

Ha így van, akkor jó eséllyel rabul ejtik a szívét ezek az apró fülbevalók! A stoptáblától kezdve az étteremjelzésig számtalan mintából lehet választani, és a buszsofőrök feleségeire is gondoltak egy buszmegállós ékszerrel.

Fotó: Elek Szilveszter

Az ékszerkészítők a különböző finomságok rajongóiról sem feledkeztek meg, hiszen mostantól túró rudit, perecet vagy hot dogot is viselhet a fülében. A férfiak nagy örömére már a sör is lehet ízléses kiegészítő: korsós és dobozos változatban is beszerezhető fülbevalóként.

Fotó: Elek Szilveszter


Amikor nincs kutya a háznál, megteszi a macska is házőrzőnek. A betörők ellen nem biztos, hogy túlságosan hatásos ez a tábla, de legalább az egereket elijeszti.

Fotó: Elek Szilveszter


Az egyik standnál hihetetlenül aranyos evőeszközöket találtunk. Színesek, roppant egyediek, és úgy láttuk, nem csak a gyerekek csodálkoztak rá.

Fotó: Elek Szilveszter

Autó, pillangó, kismalac minden, ami még a jelünk is lehetett az oviban. Ilyen evőeszközökkel garantáltan jobban fog esni a tejbegríz, akkor is, ha már elmúltunk hatévesek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!