Hírek

2017.02.25. 17:53

A színházi szakma újabb képviselői biztosították támogatásukról Jordán Tamást

Szombathely – A színházi élet újabb képviselői: a budapesti Örkény Színház és a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulata biztosították támogatásukról Jordán Tamást és a WSSz harmadik igazgatói ciklusára benyújtott pályázatát.

Ölbei Lívia

A Szikora János vezetésével működő székesfehérvári színház társulatának  levelében ez áll:

"Alulírottak elismerjük és tiszteljük Jordán Tamás életművén átívelő színházteremtő tevékenységét, egyszersmind támogatjuk a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatói posztjára benyújtott pályázatát, ezen egyszerű módon kifejezve elkötelezettségünket egy tisztán színház szakmai szempontokat szem előtt tartó értékrend mellett, amely hitvallásunk szerint az egymásnak ellentmondó véleményeket és érdekeket a létrehozott közös értékek mentén összekapcsolni képes.

" A székesfehérvári aláírók között van Tóth Ildikó, Bagó Bertalan, Gáspár Sándor. A Mácsai Pál irányításával működő budapesti Örkény Színház nyilatkozatában megőrzésre méltó értéknek nevezi a Jordán Tamás vezetésével működő Weöres Sándor Színházat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!