Hírek

2013.06.04. 16:03

A szombathelyi börtön csapata nyert

A szombathelyi börtön csapata nyerte a büntetés-végrehajtás kedden megrendezett Nyugat-dunántúli regionális futballdöntőjét.

Nagy Ildikó

Idén a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet volt a házigazdája a büntetés-végrehajtás Nyugat-dunántúli regionális futballdöntőjének. A vépi sportcentrumban megrendezett versenyen öt büntetés-végrehajtási intézet (dolgozókból álló) csapata lépett pályára.

 

Izgalmasan zajlott a Szombathely–Sopronkőhida mérkőzés is (Fotó: Benkő Sándor)


A résztvevőket Kovács Péter vépi polgármester köszöntötte. A győzelmet és egyben az országos döntőn való részvétel jogát a szombathelyi börtön csapata szerezte meg. A gólkirályi címet megosztva adták ki: a sopronkőhidai Kalmár Istvánt és a szombathelyi Vörös Attilát illette az elismerés mindketten öt-öt alkalommal találtak a kapuba.

Második helyen végzett a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet csapata, a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön csapata pedig harmadik lett. A sportesemény végén Tóth Tamás büntetés-végrehajtási ezredes, a szombathelyi börtön parancsnoka gratulált a játékosoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!