Hírek

2016.11.29. 17:57

A világ tetején a szentgotthárdi táncos pár – Minden kategóriát megnyertek!

Liberec, Szentgotthárd – Hét versenyszámban indultak és nem tudtak hibázni: hét világbajnoki aranyéremmel tértek haza a szentgotthárdi táncosok.

Bakos Ágnes

Még felsorolni is sok: chachacha, rumba, samba, paso doble, 5tánc latin, jive és latin dance show kategóriában is a dobogó legfelső fokára állhatott Szatmári Orsolya és Horváth Kristóf.

Fotók: PresiDance

A szentgotthárdi PresiDance TSE táncosai a csehországi World Dance Championship-en mérették meg magukat. Három napon át tartott a verseny, gyakorlatilag kettesével, hármasával nyerték a világversenyt. A közösségi portálon rengetegen gratuláltak a szentgotthárdi párosnak, alig győztek válaszolni. Azt írták:

„Hétszer hívtak minket a világbajnoki dobogó legfelső fokára, hétszer szólt nekünk a magyar himnusz... leírhatatlan érzés... És az is amennyi szurkoló, illetve gratuláló üzenetet kaptunk Tőletek, köszönjük, hogy velünk voltatok!!!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!