Hírek

2017.05.11. 18:50

Ágh Ernő: Sok még a feladat a körzetünkben

Szombathely - A Petőfi-telepi Művelődési Házban tartott fogadóórára Ágh Ernő, a körzet képviselője meghívta dr. Puskás Tivadar polgármestert is.

Cseszkó Tamás

- Fontosnak tartom, hogy folyamatosan találkozzam azokkal, akiket képviselek - mondta el lapunknak Ágh Ernő önkormányzati képviselő, aki rendszeresen tart fogadóórát a körzetében. Most a Petőfi-telepi Közösségi Házba várták az érdeklődőket, ezúttal dr. Puskás Tivadar polgármesterrel kiegészülve, aki szintén fontosnak tartja, hogy ismerje az egyes körzetekben felmerülő kihívásokat. A politikusokat elkísérték a Városháza munkatársai is, számos esetben érkeznek ugyanis olyan egyedi hatósági ügyekkel az állampolgárok, melynek megválaszolását a szakemberekre bízzák.

- Tudniuk kell a helyieknek, hogy számíthatnak ránk, és ahol csak tudunk, segítünk - nyilatkozta Ágh Ernő, akitől azt is megtudtuk, hogy számos kérdéssel fordulnak hozzájuk az állampolgárok, legyen szó az utak állapotáról, a családi támogatások rendszeréről, de akadnak olyanok is, akiket az önkormányzat bérlakásprogramja érdekel.

Lakézi Gábor, a városüzemeltetési osztály vezetője, dr. Puskás Tivadar polgármester és Ágh Ernő, a körzet képviselője a Petőfi-telepi Művelődési Házban rendezett fogadóórán Fotó: Tóth Arnold

- Voltak, akik azért érkeztek, hogy megköszönjék az elmúlt időszak apróbb infrastrukturális fejlesztéseit, hiszen ennek is nagyon örülnek. Egyúttal felhívták a figyelmet arra, hogy a peremkerületben nagy a lemaradás, ezért fontos lenne az utak, járdák rendbetétele és a csapadékvíz-elvezetés kérdésének megoldása is. - Jómagam is egyetértek ezekkel a hangokkal, sok még a feladatunk és nem is pihenhetünk addig, amíg ezeket az égető kérdéseket meg nem oldottuk - nyilatkozta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!